XXI. ročník turnaje v nohejbalu trojic

19.07.2020 18:00

 

          Deset tříčlenných družstev  se sešlo v sobotu 18.7. v areálu bývalé pískovny  na XXI. ročníku turnaje v nohejbalu trojic. Hrálo ve dvou skupinách a první dvě družstva z každé skupiny se pak utkala v semifinále. Jako tradičně chybělo družstvo domácích. V zápase o 3. místo zvítězilo družstvo MTH ( M. Horejš, J. Marcínek, J. Toman) 2:0 nad družstvem PÍSKOVNA (F. Motl, Zd. Rolko, F. Sobotka, P. Truc). Vítězem turnaje a držitelem putovního poháru se stalo družstvo WACKEN ( R. Machačová, R. Haník, P. Rohlík), které porazilo družstvo VÝROV (M. Klinka, D. Nocar, M. Nocar) po velmi vyrovnaném boji 2:0.   

     Pro účastníky turnaje i pro diváky bylo kromě tradičního občerstvení připraveno i malé překvapení, o které se postarali kuchaři Jan ŠANOBA a Josef ŠNAJDR pod vedením Jiřího BARTÁKA. Během turnaje uvařili pravý kotlíkový guláš z 5 kg vepřového masa a 1 kg jater.  O kvalitě  guláše svědčila  skutečnost, jakou rychlostí z kotlíku „zmizel“ .

     Turnaj proběhl za hezkého počasí, v přátelské a družné atmosféře, která pokračovala i po skončení zápasů při harmonice a kytarách.